Jocuri Tetris Online


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Puzzle > Tetris Online

Descriere: Pentru iubitorii de jocuri tetris un joc foarte frumos si interesant din categoria jocuri puzzle si jocuri de indemanare. Regulile acestui joc tetris sunt foarte simple, va trebui sa unesti cuburile astfel incat ele sa fie eliminate , si sa iti ramana cat mai putine cuburi in joc . Bineinteles, cuburile trebuie sa fie de aceeasi culoare pentru a obtine un scor mare de fiecare data cand se ating cuburile . Tetris , la fel ca si multe alte jocuri , este un joc vechi , clasic , dar care inca se mai tine, el fiind cautat si la ora actuala.
Control: Pentru a juca jocul tetris vei folosi tastele directionale , pentru a invarti piesa , astfel incat ea sa se potriveasca cu cele din joc . Pentru a grabi adaugarea piesei , foloseste tasta space .
Publicitate

Jucati acum Tetris Online doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Tetris Online - Jocuri pentru copii

Tetris Online Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Tetris Online pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Tetris Online este un joc din categoria Jocuri Puzzle unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Tetris Online, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri tetris, Jocuri cuburi, Jocuri de indemanare, Jocuri clasice, Jocuri vechi, Joc tetris, Jocuri tetrix, Tetris online,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Tetris Online pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games