Jocuri Tinteste Moneda


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Tinteste Moneda

Descriere: Un cowboy a facut un pariu ca poate gauri chiar in centru o moneda aruncata in aer. Tu trebuie sa il ajuti sa castige pariul jucand rolul glontului cu care acesta trage. Tot ce trebuie sa faci este sa fi atent, si atunci cand moneda ajunge in fata ta sa dai click in partea opusa a locului in care te afli pentru a gauri moneda. Totul tine de atentie si de sincronizare asa ca incearca de mai multe ori pana cand reusesti sa le gauresti pe toate pentru a obtine maximul de puncte.
Control: foloseste mouseul
Publicitate

Jucati acum Tinteste Moneda doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Tinteste Moneda - Jocuri pentru copii

Tinteste Moneda Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Tinteste Moneda pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Tinteste Moneda este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Tinteste Moneda, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu cawboy, Jocuri cawboy, Jocuri cu pistoale, Jocuri cu gloante, Jocuri tinteste moneda, Jocuri cu caoboi, Jocuri caoboi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Tinteste Moneda pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games