Jocuri Tom Valetul De Pe Plaja


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Tom Valetul De Pe Plaja

Descriere: Tom este noul valet de pe plaja. El este foarte dragut cu toata lumea si are grija foarte mare de masini cand acestea sunt lasate pe mana lui. De aceea toata lumea care vine pe plaja sa se distreze isi lasa masinile cu toata increderea pe mainile lui Tom. Acum, ca oamenii stiu cat de priceput este acest valet, numarul masinilor care trebuie parcate de Tom este din ce in ce mai mare. Tocmai de aceea, Tom are nevoie de un asistent care sa il ajute sa is termine treaba la timp si sa isi faca clientii fericiti. Nu ai vrea sa fi tu asistentul lui Tom?
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Tom Valetul De Pe Plaja doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Tom Valetul De Pe Plaja - Jocuri pentru copii

Tom Valetul De Pe Plaja Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Tom Valetul De Pe Plaja pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Tom Valetul De Pe Plaja este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Tom Valetul De Pe Plaja, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu parcari, Jocuri parcari, Jocuri online, Jocuri plaja, Jocuri cu plaja,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Tom Valetul De Pe Plaja pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games