Jocuri Tort De Paste


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Tort De Paste

Descriere: Lissa se pregateste din greu pentru sarbatorile de Paste si acum, dupa ce a pregatit mancarea, trebuie sa se ocupe de desert. Ajut-o sa prepare cel mai bun tort pentru petrecerea de Paste, la care vor fi invitati toti membrii familiei ei si totodata si cativa prieteni mai apropiati de la locul de munca. Fa ca aceasta petercere sa fie unica, si toata lumea sa o aprecieze in final pe Lissa pentru efortul depus. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Tort De Paste doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Tort De Paste - Jocuri pentru copii

Tort De Paste Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Tort De Paste pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Tort De Paste este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Tort De Paste, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pentru fete, Jocuri de fete, Jocuri fete, Jocuri cu mancare, Jocuri mancare, Jocuri cu tort, Jocuri tort, Jocuri bucatar, Jocuri cu bucatar, Jocuri patiser, Jocuri cu patiser, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Tort De Paste pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games