Jocuri Tortul De Craciun


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Tortul De Craciun

Descriere: Micul nostru bucatar si-a deschis propria afacere chiar de Craciun.Este asa de incantat incat doreste sa faca cate un tort surpriza la cate un client care vine sa cumpere.De data aceasta s-a nimerit ca norocosul sa fie un copilas.Ce il bucura mai tare pe copilas este ca poate sa il decoreze dupa bunul plac.Hai sa vedem cum reuseste.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Tortul De Craciun doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Tortul De Craciun - Jocuri pentru copii

Tortul De Craciun Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Tortul De Craciun pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Tortul De Craciun este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Tortul De Craciun, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu bucatari, Jocuri cu mancare, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Tortul De Craciun pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games