Jocuri Tortul Olimpic


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Tortul Olimpic

Descriere: Pentru ca Ana a castigat la jocurile olimpice mediala de aur,mama ei a hotarat sa faca o surpriza pentru ea. Va da o mare petrecere unde vor fi invitati toti prietenii ei dragi. Dar piesa de baza a petrecerii va fi tortul olimpic pe care mama ei doreste sa il faca perfect. Da-i o mana de ajutor ca sa il termine in timp si sa poata si ea sa se pregateasca de petrecere!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Tortul Olimpic doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Tortul Olimpic - Jocuri pentru copii

Tortul Olimpic Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Tortul Olimpic pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Tortul Olimpic este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Tortul Olimpic, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, jocuri gratis, jocuri amuzante, jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu mancare, Jocuri cu torturi, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Tortul Olimpic pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games