Jocuri Tortul Viselor


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2019 > Jocuri De Gatit > Tortul Viselor

Descriere: Tortul viselor poate fi tortul pe care il vei face de ziua ta, sau atunci cand vei fi mireasa , sau mire , dupa caz. In acest joc de gatit , poti face propriul tau tort, pe care-l vei putea decora asa cum doresti , cu multe dulciuri sau cu alte diverse ornamente care sa atraga ochii invitatilor.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a-ti pregati tortul . Ce zici , vei putea sa gatesti un tort delicios?
Publicitate

Jucati acum Tortul Viselor doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Tortul Viselor - Jocuri pentru copii

Tortul Viselor Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Tortul Viselor pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Tortul Viselor este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Tortul Viselor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de gatit tort, Jocuri cu torturi, Jocuri cu dulciuri, Jocuri de gatit, Jocuri de facut prajituri, Jocuri prajituri, Jocuri de facut torturi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Tortul Viselor pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games