Jocuri Tractoare


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tractoare > Tractoare

Descriere: Pentru ca ai incercat si jocuri cu ferme , acum pentru a devenit un fermier complet va trebui sa incerci si aceste jocuri cu tractoare. Ca orice fermier trebuie sa mergi la camp si sa te ocupi de culturi . Insa, acum esti in rolul unui fermier pasionat de intreceri , de curse , asa ca te-ai hotarat sa mergi la un concurs de acest gen . Trebuie sa sari cu tractorul peste aceste obstacole, avand grija sa nu lovesti tractorul dupa ce ai sarit .
Control: Pentru a sari trebuie sa folosesti mouse-ul , dand click pe lopatica din partea dreapta a jocului . Trebuie sa pastrezi o viteza constanta , pentru a te asigura ca nu busesti tractorul . Obstacolele sunt diverse , fiind altele la fiecare nivel trecut, din ce in ce mai grele.
Publicitate

Jucati acum Tractoare doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Tractoare - Jocuri pentru copii

Tractoare Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Tractoare pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Tractoare este un joc din categoria Jocuri Cu Tractoare unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Tractoare, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu tractoare de curse, Jocuri de sarit peste obstacole, Jocuri cu ferme, Jocuri cu fermieri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Tractoare pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games