Jocuri Tractorul De La Ferma


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tractoare > Tractorul De La Ferma

Descriere: Cauti un joc nou online cu ferma sau tractoare mari? Tractorul de la ferma este noul joc flash gratis online adaugat pe pezo.ro. Incearca acum cele 4 tractoare unul mai puternic decat celalalt si condu-le pe drumul de tara impreuna cu alti soferi. Calca pedala la maxim si intrece-i pe toti ceilalti concurenti. Pentru a debloca tractoarele cele mai puternice trebuie sa termini pe primul loc, iar tractorul sa nu sufere pagube prea mari. Condu tractorul cu ajutorul sagetilor de la tastatura. In partea de sus a jocului vei vedea bara care exprima viata. Incearca sa nu lovesti prea mult tractorul, altfel vei muri. Jocul are 10 nivele in care tu poti sa iti imbunatatesti abilitatile de a conduce. Dupa fiecare 3 nivele un nou tractor va fi deblocat. Mult noroc si distractie placuta cu jocul cu tractoare 'Tractorul de la ferma' pe pezo.ro.
Control: Foloseste sagetile de la tastatura.
Publicitate

Jucati acum Tractorul De La Ferma doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Tractorul De La Ferma - Jocuri pentru copii

Tractorul De La Ferma Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Tractorul De La Ferma pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Tractorul De La Ferma este un joc din categoria Jocuri Cu Tractoare unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Tractorul De La Ferma, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri cu tractoare, Jocuri cu curse, Jocuri la ferma, Curse, Tractoare, Ferma, 1 player, Pezo.ro, Tractorul de la ferma, Jocuri flash gratis online, Jocuri flash, Jocuri online, Jocuri gratis, Gratis, Online, Flash, Pedala, Viteza, Oponenti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Tractorul De La Ferma pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games