Jocuri Trage Cu Arcul In Dragoni


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Trage Cu Arcul In Dragoni

Descriere: Acesti dragoni , se pare ca au de gand sa vina peste tine si sa iti fure prada , tot ceea ce tu ai strans pana acum . Tu nu poti permite asta, va trebui sa iti aperi prada stransa. Trage cu arcul in dragoni , pana ce acestia cad in apa foarte mare de unde nu vor mai iesi niciodata . Pe vremuri , acum cateva zeci de milioane de ani , oamenii aveau doar o singura arma cu ajutorul careia se hraneau si se aparau de animalele periculoase .
Control: Pentru a trage cu arcul , vei folosi nelipsitul mouse , care te va ajuta sa dobori dragonii . In functie de cat de tare vrei sa tragi cu arcul, va trebui sa tii apasat mai tare pe mouse . Cu cat vei omori mai multi dragoni, cu atat mancarea pe care o ai va fi mai multa. Mult succes la vanat de dragoni !
Publicitate

Jucati acum Trage Cu Arcul In Dragoni doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Trage Cu Arcul In Dragoni - Jocuri pentru copii

Trage Cu Arcul In Dragoni Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Trage Cu Arcul In Dragoni pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Trage Cu Arcul In Dragoni este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Trage Cu Arcul In Dragoni, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu dragoni, Jocuri de tras cu arcul, Jocuri de vanat, Jocuri cu animale, Jocuri cu razboi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Trage Cu Arcul In Dragoni pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games