Jocuri Transporta Animale


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Transporta Animale

Descriere: Un joc pentru copii intr-adevar foarte foarte frumos si foarte simplu de jucat de altfel. Ajuta-l pe pinguinul sofer sa transporte animalele la zoo in siguranta deplina . Aceste animale sunt in custile lor, iar tu va trebui sa fii foarte precaut atunci cand conduci . Incearca sa nu scapi cutiile din afara masinii atunci cand conduci autovehicolul inspre gradina de la zoo . Pinguinul sofer te va rasplati daca-l vei ajuta sa transporte toate animalutele la noul zoo .
Control: Transport animalele folosind mouse-ul pentru a le imbarca si tastele inainte si inapoi pentru a conduce acest vehicol de transport . Click stanga pentru a imbarca cutiile cu animalutele de la zoo . Misiunea va fi terminata in momentul in care iti va aparea Transport Complete.
Publicitate

Jucati acum Transporta Animale doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Transporta Animale - Jocuri pentru copii

Transporta Animale Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Transporta Animale pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Transporta Animale este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Transporta Animale, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu animale, Jocuri de transportat animale, Transporta animalele la zoo, Jocuri cu zoo, Jocuri animale de la zoo, Jocuri de condus masini, Jocuri cu microbuze,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Transporta Animale pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games