Jocuri Transportor Aerian


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Avioane > Transportor Aerian

Descriere: In acest nou super joc, "Transportor aerian", tocmai te-ai angajat ca si pilot pe elicopter la o companie foarte cunoscuta. Treaba ta este sa mergi in diferite misiuni cum ar fi: stingerea incendiilor de padure, incarcarea unui camion cu materiale grele si asa mai departe. Ai grija cum pilotezi elicopterul pentru ca exista riscul sa distrugi cargo-ul sau chiar sa te prabusesti. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse"ul, sagetile de la tastatura, tastele "W", "S", "X", "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Transportor Aerian doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Transportor Aerian - Jocuri pentru copii

Transportor Aerian Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Transportor Aerian pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Transportor Aerian este un joc din categoria Jocuri Cu Avioane unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Transportor Aerian, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu elivoptere, Jocuri elicoptere, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri logice, Jocuri de logica,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Transportor Aerian pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games