Jocuri Trenul Cu Marfa


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tractoare > Trenul Cu Marfa

Descriere: Pregatiti-va pentru cel mai greu joc cu livrare de marfa. Urca la volanul unui tren cu aburi si condu-l in cele 10 nivele. Trenul are vagoanele incarcate cu butoaie si cutii. Jocul se numeste 'Trenul cu marfa'. La inceputul jocului, in primul nivel, trebuie sa incarcati foarte atent vagoanele cu marfa. Folositi tasta SPACE pentru a elibera marfa si sa ajunga in vagoane. Condu trenul in fata si in spate pentru a incarca ambele vagoane. Trebuie sa fiti foarte atenti in timp ce conduceti trenul ca nu cumva sa cada din marfa. Arata ca esti cel mai bun si incearca sa nu conduci prea tare trenul deoarece terenul e destul de dificil. Incearca sa adaptezi viteza la teren si la obstacolele din calea ta. Pentru mai multe jocuri online cu trenuri cautati aici pe pezo.ro. Distractie placuta!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci trenul si SPACE pentru a elibera marfa.
Publicitate

Jucati acum Trenul Cu Marfa doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Trenul Cu Marfa - Jocuri pentru copii

Trenul Cu Marfa Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Trenul Cu Marfa pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Trenul Cu Marfa este un joc din categoria Jocuri Cu Tractoare unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Trenul Cu Marfa, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu trenuri, Jocuri cu marfa, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, 1 player, Tren, Vagoane, Marfa, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Trenul Cu Marfa pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games