Jocuri Trucksformers


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Trucksformers

Descriere: Trucksformers este un joc online cu masini in care trebuie sa conduci o camioneta ce iti ofera posibilitatea de a se transforma in 3 masini intr-un singur nivel. Exista 3 tipuri de teren in acest joc cu camionete: sol normal, plin de obstacole peste care poti trece cu prima camioneta monster truck, sol cu lava extrem de fierbinte, care arde si distruge prima si a treia camioaneta, insa poti sa treci prin el daca folosesti masina a doua si sol cu gramezi de resturi care pot fi taiate cu a treia masina, cea de forat.
Control: Foloseste tastele 1 2 3 pentru a schimba tipul de masina si tastele sageti pentru a conduce camioneta monster truck.
Publicitate

Jucati acum Trucksformers doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Trucksformers - Jocuri pentru copii

Trucksformers Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Trucksformers pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Trucksformers este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Trucksformers, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri monster truck, Jocuri cu camionete, Jocuri de transformat,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Trucksformers pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games