Jocuri Trupele Speciale Alpha


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Trupele Speciale Alpha

Descriere: Faci parte din trupele speciale alpha si tocmai ai primit o misiune extrem de importanta. Trebuie sa te apropii cat de mult poti de o baza militara inamica si sa elimini toti soldatii pe care ii vezi. Pentru aceasta ai la dispozitie o arma cu luneta si multe gloante. Multa bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, tasta "SPACE" si tastele "A", "S" si "R"
Publicitate

Jucati acum Trupele Speciale Alpha doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Trupele Speciale Alpha - Jocuri pentru copii

Trupele Speciale Alpha Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Trupele Speciale Alpha pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Trupele Speciale Alpha este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Trupele Speciale Alpha, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri arme, Jocuri cu arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri actiune, Jocuri de actiune, Jocuri pentru baieti, Jocuri baieti, Jocuri baieti, Jocuri cu teroristi, Jocuri teroristi, Jocuri cu armata, Jocuri armata, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Trupele Speciale Alpha pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games