Jocuri Turneul Din Padure


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Turneul Din Padure

Descriere: Esti un iubitor al sporturilor extreme, arata-ti calitatile in acest turneu. Acest concurs este diferit de celelalt deoarece v-a trebui sa il parcurgi cu 3 vehicule diferite anume:AtV,Motocicleta si Jeep 4x4. Pentru a trece la un nivel superio si a avea una dintre celelalte vehicule trebuie sa faci cat mai multe scheme.
Control: Pentru a controla vehiculele foloseste SAGETILE.
Publicitate

Jucati acum Turneul Din Padure doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Turneul Din Padure - Jocuri pentru copii

Turneul Din Padure Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Turneul Din Padure pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Turneul Din Padure este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Turneul Din Padure, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri curse, Jocuri atv, Jocuri jeep, Jocuri motociclete, Jocuri cu masini, Jocuri cu atv, Jocuri cu motociclete, Jocuri faine,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Turneul Din Padure pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games