Jocuri Turneul International De Fotbal


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Fotbal > Turneul International De Fotbal

Descriere: Acest joc cu fotbal se joaca extrem de usor iar rolul tau este sa controlezi jucatorii echipei tale cu care va trebui sa marchezi goluri si sa castigi fiecare meci de fotbal. Jucatorii activi au un cerc verde in jurul lor. Doar pe acestia ii poti controla si marca goluri. Alege cu mouse-ul tarile cu care doresti sa joci.
Control: Deplaseaza-te pe terenul de fotbal cu ajutorul tastelor sageti. Cu tasta X alergi mai tare iar cu tasta C schimbi jucatorii.
Publicitate

Jucati acum Turneul International De Fotbal doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Turneul International De Fotbal - Jocuri pentru copii

Turneul International De Fotbal Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Turneul International De Fotbal pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Turneul International De Fotbal este un joc din categoria Jocuri Fotbal unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Turneul International De Fotbal, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu fotbalisti, Jocuri cu campionatul mondial de fotbal, Jocuri haioase, Jocuri distractive, Jocuri mici,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Turneul International De Fotbal pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games