Jocuri Un Adevarat Extremer


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Un Adevarat Extremer

Descriere: In acest joc iti vei arata calitatile la cele mai importante sporturi extreme. Tu va trebui sa treci de probe cu:Motocicleta,SkateBoard,AtV si Monster Car. Daca vei trece de toate nivelele cu bine iti vei castiga reputatia de cel mai bun extremer.
Control: Foloseste SAGETILE pentru a controla vehiculele.
Publicitate

Jucati acum Un Adevarat Extremer doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Un Adevarat Extremer - Jocuri pentru copii

Un Adevarat Extremer Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Un Adevarat Extremer pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Un Adevarat Extremer este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Un Adevarat Extremer, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu skateboard, Jocuri cu motociclete, Jocuri sport, Jocuri cu monster car, Jocuri cu atv, Jocuri pentru baieti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Un Adevarat Extremer pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games