Jocuri Uphill Climb Racing 3


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Uphill Climb Racing 3

Descriere: Bucurați-vă de un joc fantastic cu masini numită Uphill Climb Racing 3. Uphill Climb Racing 3 este al treilea episod adin seria Uphill Climb Racing pe care le puteți juca online gratuit doar pe Pezo.ro. Cuplați centura de siguranță și începeți să accelerați pentru a pregăti mașina de pornire. La linia de start vor fi zece tipuri de masini, camione, autibuze, tractoare si mult altele. Calificați-vă pentru locurile 1, 2 și 3 pentru a putea câștiga și pentru a trece la nivelul următor. Deblocați toate cele 10 mașini diferite și asigurați-vă că ați finalizat toate cele 29 de achivmenturi. Cumpărați mașini noi mai rapide pentru a îmbunătăți puterea, viteza si nitro. Si distreazate online si cu celatate jocuri din sequel Uphill Climb Racing si Uphill Climb Racing 2. Mult noroc si bafta joc.
Control: Utilizați tastele săgeată pentru a conduce și a echilibra mașinile. Apăsați bara de spațiu pentru a utiliza frâna, butonul de shift pentru a activa nitro și R pentru a reseta autovehiculul.
Publicitate

Jucati acum Uphill Climb Racing 3 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Uphill Climb Racing 3 - Jocuri pentru copii

Uphill Climb Racing 3 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Uphill Climb Racing 3 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Uphill Climb Racing 3 este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Uphill Climb Racing 3, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Curse pe deal, curse cu masini, viteza cu nitro, curse cu camioane, intreceri cu tractoare, BrightestGames,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Uphill Climb Racing 3 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games