Jocuri Ursul La Pescuit


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Ursul La Pescuit

Descriere: Ursul Bruno s-a gandit sa isi deschida o mica afacere.Sta la pescuit in timp ce prajeste si cate un peste pentru clientii sai. Cu timpul, multa lume a auzit de el si acum incepe sa aiba din ce in ce mai multi clienti. Are nevoie de tine sa il ajuti ca sa iti poate multumii pe toti. Ai grija sa nu prajeasca prea tare pestii iar cand nu mai are in galeata sa pescuiasca repede altii. Fi ajutorul lui si te va rasplati. Mult succes!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Ursul La Pescuit doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Ursul La Pescuit - Jocuri pentru copii

Ursul La Pescuit Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ursul La Pescuit pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ursul La Pescuit este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ursul La Pescuit, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri de fete, Jocuri de baieti, Jocuri pentru fete, Jocuri pentru baieti, Jocuri fete, Jocuri baieti, Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri cu mancare, Jocuri cu pesti, Jocuri pescuit, Jocuri cu ursi, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ursul La Pescuit pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games