Jocuri Ursul Panda Sparge Baloane


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Puzzle > Ursul Panda Sparge Baloane

Descriere: Ajuta-l pe ursul panda sa sparga baloanele . El va sta asezat pe o bucata de lemn , din care tu va trebui sa-l dirijezi cum sa arunce cu sageata. Seteaza traiectoria , dupa care ia mana de pe mouse. Incearca sa spargi cat mai multe baloane, cu sagetile pe care le ai in dotare .
Control: Foloseste mouse-ul pentru a arunca cu sageata in baloane .
Publicitate

Jucati acum Ursul Panda Sparge Baloane doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Ursul Panda Sparge Baloane - Jocuri pentru copii

Ursul Panda Sparge Baloane Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ursul Panda Sparge Baloane pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ursul Panda Sparge Baloane este un joc din categoria Jocuri Puzzle unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ursul Panda Sparge Baloane, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu baloane, Jocuri cu ursi, Jocuri ursi panda, Jocuri de indemanare, Jocuri de spart baloane, Jocuri cu sageti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ursul Panda Sparge Baloane pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games