Jocuri Vacanta Perfecta


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Imbracat > Vacanta Perfecta

Descriere: Ken si Amanda sunt un cuplu de tineri care tocmai s-au casatorit. Cei doi, s-au hotarat sa mearga in luna de miere in insulele Hawaii. Insa, nu sunt foarte hotarati in privinta vestimentatiei. Ei sunt din Canada, unde nu este foarte cald si nu pot sa poarte haine subtiri, tocmai de aceea de abia asteapta sa poarte haine de vara si sa se bucure de bine meritata vacanta. Ajuta-i sa isi aleaga o tinuta pentru luna de miere. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Vacanta Perfecta doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Vacanta Perfecta - Jocuri pentru copii

Vacanta Perfecta Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Vacanta Perfecta pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Vacanta Perfecta este un joc din categoria Jocuri De Imbracat unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Vacanta Perfecta, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pentru fete, Jocuri de fete, Jocuri fete, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri cu cupluri, Jocuri cupluri, Jocuri de imbracat cupluri, Jocuri imbracat cupluri, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Vacanta Perfecta pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games