Jocuri Valet La Docuri


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Valet La Docuri

Descriere: Alex are nevoie de bani si cum tocmai a terminat liceul s-a angajat pe vara la docuri pentru a parca barcile de viteza. Desi a mers cu foarte mult entuziasm in prima zi la servici, cand a ajuns acolo si a vazut cata treaba are, nu a mai avut acelasi entuziasm. Ajuta-l sa isi termine treaba la timp si sa nu accidenteze barcile. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Valet La Docuri doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Valet La Docuri - Jocuri pentru copii

Valet La Docuri Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Valet La Docuri pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Valet La Docuri este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Valet La Docuri, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu barci, Jocuri barci, Jocuri cu parcari, Jocuri parcari, Jocuri de parcat barcile, Jocuri parcat barcile,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Valet La Docuri pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games