Jocuri Valetul Vitezoman


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Valetul Vitezoman

Descriere: Mihaita a primit o noua slujba care spre surprinderea lui chiar ii place foarte mult.Trebuie sa mute masiniile proprietariilor unde aleg ei locul.Pentru a strange cat mai multe puncte poate sa faca niste drifturi care sunt distractia lui.Hai sa vedem ce reuseste!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza sagetiile de la tastatura iar pentru a face drifturi se foloseste ctrl.
Publicitate

Jucati acum Valetul Vitezoman doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Valetul Vitezoman - Jocuri pentru copii

Valetul Vitezoman Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Valetul Vitezoman pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Valetul Vitezoman este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Valetul Vitezoman, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Valetul Vitezoman pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games