Jocuri Vanatoare De Gaini


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Vanatoare De Gaini

Descriere: In acest joc tocmai te-ai inscris intr-un concurs de vanatoare de pasari, mai exact, de gaini. Cu toate ca te-ai antrenat din greu multi ani la rand pentru acest concurs, ai realizat ca ai concurenta destul de puternica. De aceea trebuie sa fi atent la fiecare glont pe care il tragi ca sa nimeresti o gaina pentru a primi punctaj. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Vanatoare De Gaini doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Vanatoare De Gaini - Jocuri pentru copii

Vanatoare De Gaini Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Vanatoare De Gaini pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Vanatoare De Gaini este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Vanatoare De Gaini, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu pasari, Jocuri pasari, Jocuri cu animele, Jocuri animalei, Jocuri de vanatoare, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Vanatoare De Gaini pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games