Jocuri Vanatoare De Halloween


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Vanatoare De Halloween

Descriere: Halloween-ul e aici si noi v-am pregatit cateva jocuri cu specific. Trick or treat? VitalityGames a lansat un joc super numit "Vanatoare de Halloween". In acest joc tu conduci un monster truck (camion) in noaptea de Halloween, cu ajutorul caruia trebuie sa dobori toate fantomele si sa colectezi cat mai multe dulciuri. Incearca sa nu lovesti prea tare monster truck-ul. In fiecare nivel va trebui sa treci peste obstacole fara a lovi prea tare camionul. Deasupra pe camion vei avea un tun cu ajutorul caruia dobori fantomele si dovlecii care explodeaza. Ai grija deoarece pamantul e minat. Cu fiecare nivel vei invata care dovleci trebuie doborati si care nu. In primul nivel de antrenament vei invata cum sa folosesti tunul si in acelasi timp sa conduci si camionul. Cu W ridici tunul, iar cu S il cobori. Cele 10 nivele iti stau la dispozitie. Testeaza-ti acum abilitatile in acest joc gratis online de Halloween. Mult noroc si distractie placuta!
Control: Foloseste sagetile de la tastura ca sa conduci camionul si Space ca sa sari. W- ridici tunul. S- cobori tunul. D- tragi cu tunul.
Publicitate

Jucati acum Vanatoare De Halloween doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Vanatoare De Halloween - Jocuri pentru copii

Vanatoare De Halloween Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Vanatoare De Halloween pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Vanatoare De Halloween este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Vanatoare De Halloween, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Vanatoare, Halloween, Vanatoare de halloween, Vitalitygames, Dovleci, Mica, Fantome, Dulciuri, 1 player, Trick or treat,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Vanatoare De Halloween pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games