Jocuri Vanatoarea De Halloween


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Vanatoarea De Halloween

Descriere: Urca la volanul unei masini modificate special pentru sarbatoarea Halloween-ului. Foloseste arma ca sa vanezi si sa distrugi zombi, fantome si dovleci explozivi. Colecteaza bomboanele din calea ta pentru a face un scor cat mai bun. Distreaza-te la maxim in cele 10 intense nivele ale jocului. Primul nivel este doar un antrenamet a ceea ce urmeaza. Aici inveti cum sa controlezo masina si ce trebuie sa impusti sau sa colectezi. Impusca si elimina toate amenintarile care iti stau in cale in toate cele 10 nivele a jocului gratis online 'Vanatoarea de Halloween'. Mult noroc in aceasta noua provocare doar pe pezo.ro!
Control: Instructiuni in joc.
Publicitate

Jucati acum Vanatoarea De Halloween doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Vanatoarea De Halloween - Jocuri pentru copii

Vanatoarea De Halloween Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Vanatoarea De Halloween pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Vanatoarea De Halloween este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Vanatoarea De Halloween, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu masini, Jocuri cu monster truck, Jocuri cu impuscaturi, Monster truck, Truck, Vanatoarea de halloween, Jocul gratis online 'Vanatoarea de Halloween' pe pezo.ro, Pezo.ro, Fantome, Dovleci explozivi, Zombi, Jocuri gratis, Jocuri online,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Vanatoarea De Halloween pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games