Jocuri Vanatorul De Baloane


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Vanatorul De Baloane

Descriere: Esti pasionat de tras cu arcul? Acum ai sansa sa iti dovedesti maiestria in acest domeniu. Ai tot ceea ce iti trebuie, si anume, un arc, multe sageti si tinte in miscare, care, defapt sunt niste baloane care zboara incet spre cer. Pentru fiecare balon spart vei primi un punctaj. Da tot ce ai mai bun si scoate un punctaj mare. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Vanatorul De Baloane doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Vanatorul De Baloane - Jocuri pentru copii

Vanatorul De Baloane Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Vanatorul De Baloane pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Vanatorul De Baloane este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Vanatorul De Baloane, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri cu arc, Jocuri arc, Jocuri cu baloane, Jocuri baloane, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri impuscaturi, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri de vanatoare, Jocuri vanatoare, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Vanatorul De Baloane pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games