Jocuri Vanatorul De Bivoli


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Vanatorul De Bivoli

Descriere: Esti proprietarul unei ferme de bivoli dar, bivolii au luat-o razna. Au inceput sa aiba un comportament salbatic si se indreapta chiar spre tine. Singura sansa sa iti salvezi viata ta si a famiiei tale este sa incerci sa impusti cat mai multi bivoli inainte ca acestia sa sara gardul tarcului in care sunt asezati. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Vanatorul De Bivoli doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Vanatorul De Bivoli - Jocuri pentru copii

Vanatorul De Bivoli Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Vanatorul De Bivoli pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Vanatorul De Bivoli este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Vanatorul De Bivoli, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu animale, Jocuri animale, Jocuri cu bivoli, Jocuri bivoli, Jocuri de vanatoare, Jocuri vanatoare, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri pentru baieti, Jocuri baieti, Jocuri de baieti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Vanatorul De Bivoli pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games