Jocuri Vanatorul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate
Descriere: In acest nou super joc creat special pentru tine te afli la vanatoare de cerbi, caprioare si pasari. Insa, pentru ca tu esti un iubitor de animale ai decis sa tragi cu gloante oarbe pentru a nu omora animalele si pasarile. Incearca sa tintesti cat mai multe vietuitoare intr-un timp cat mai scurt. Multa bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Vanatorul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Vanatorul - Jocuri pentru copii

Vanatorul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Vanatorul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Vanatorul este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Vanatorul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu animale, Jocuri animale, Jocuri cu pusca, Jocuri pusca, Jocuri cu cerbi, Jocuri cerbi, Jocuri caprioare, Jocuri cu caprioare, Jocuri cu pasari, Jocuri pasari, Jocuri de vanatoare, Jocuri vanatoare, Jocuri cu vanatoare, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Vanatorul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games