Jocuri Vanzatorul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Vanzatorul

Descriere: Nenea Mitica este un vanzator exceptional.Pe langa fapul ca este un om tare bun la suflet este si harnic.In magazinul lui poti sa gasesti o gramade de chestii si niciodata nu a dus lipsa de nimic.Are niste clienti fideli care tot timpul cumpara de la el.Sa vedem si noi ce gasim in magazinul lui!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Vanzatorul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Vanzatorul - Jocuri pentru copii

Vanzatorul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Vanzatorul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Vanzatorul este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Vanzatorul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Vanzatorul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games