Jocuri Vestul Salbatic Furia Sherifului


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Vestul Salbatic Furia Sherifului

Descriere: Joaca cele mai distractive jocuri cu cowboy, clasice de impuscat online. Incerca acest joc exclusive de la VitalityGames pe gratis doar pe pezo.ro. Jocul se numeste Vestul Sălbatic: Furia Sherifului. Vă aducem înapoi în timp cu acest joc sa experimentati fiorul de aventură occidentală care a avut loc în Tombstone, Arizona în anii 1880. In joc te vei juca cu șeriful numit Pat Garrett. În acest joc distractiv 3D de acțiune si cu puscaturi trebuie să supraviețuiți douăzeci de nivele pline de oameni rai si criminali care nu respecta legea si te vor împușca pe loc pentru că porti semnul de șerif. Fugiti repede pentru a evita gloanțele și încercați să vă acoperiți sau să vă ascundeți în spatele obiectelor. Eliminati din fiecare nivel toti oamenii rai si faceti orasele mai sigure. Si bucurati-va si cu acest joc intense Wild West: Sheriff Rage online menit doar pentru copii. Mult noroc la impuscaturi si sa va distrati!
Control: Folositi sagetile sa va miscati. Mausul sa urmăriți și sa trageți. Tasta R sa reincarcati armele. Si 1,2,3,4 sa schimbati armele intre ele. Foloseste Tasta L sa te apleci.
Publicitate

Jucati acum Vestul Salbatic Furia Sherifului doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Vestul Salbatic Furia Sherifului - Jocuri pentru copii

Vestul Salbatic Furia Sherifului Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Vestul Salbatic Furia Sherifului pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Vestul Salbatic Furia Sherifului este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Vestul Salbatic Furia Sherifului, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Serif, puscaturi, jocuri cu serifi, jocuri western, jocuri 3D, cowboy,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Vestul Salbatic Furia Sherifului pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games