Jocuri Viteaza In Tunel 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Viteaza In Tunel 2

Descriere: Dacă sunteți un mare fan al jocurilor de mare viteza. In care trebuie sa te feresti și sunteți gata pentru o nouă aventură palpitantă, atunci pe Pezo.ro am pregătit acest nou joc numit Tunnel Rush 2. Urcați într-o călătorie și experimentati febra nesfârșită a tunelurilor. Glisați rapid în aceste tunele si incerca-ti sa nu va loviti de obstacole mortale. Îmbunătățeste-ti reflexele și dexteritatea, ocolind obstacolele statice și miscatoare.. Urmareste din timp si pozitioneaza-te pe ruta ca sa te poti misca si intra in gaurile din tunel. Daca jocul ti se pare prea greu setazal pe modul usor din interfata jocului pana te vei obisnui cu viteza si obstacolele. Bucurați-vă de acest joc distractiv pe platformă de supraviețuire, si asigurați-vă că vedeți instructiunile jocului pentru a sti ce trebuie sa faci ca sa poti sa-l temini. Mult noroc si bafta la joc!
Control: Foloseste tastele A si D ca sa te misti stanga si dreapta. Foloseste tasta space pentru pauza si sa restartezi jocul.
Publicitate

Jucati acum Viteaza In Tunel 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Viteaza In Tunel 2 - Jocuri pentru copii

Viteaza In Tunel 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Viteaza In Tunel 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Viteaza In Tunel 2 este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Viteaza In Tunel 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Viteza in tunel, distractie in tunel, jocuri de viteaza, jocuri de ferit, jouri cu obstacole, jocuri 3D,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Viteaza In Tunel 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games