Jocuri Vrei Sa Fii Miliardar


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Vrei Sa Fii Miliardar

Descriere: Vrei sa fii miliardar este unul din jocurile de logica , adresat copiilor , in care tu va trebui sa raspunzi corect la toate intrebarile ( exceptand 3 , la care poti sa fii ajutat de un telefon, de telespectatori sau ca sa alegi din 2 intrebari ) .Daca vei gresi o intrebare , iti vei lua adio la marele premiu. In acest joc vei intalni intrebari de cultura generala, din filme sau muzica.
Control: Vrei sa fii miliardar se joaca numai cu ajutorul mouse-ului.
Publicitate

Jucati acum Vrei Sa Fii Miliardar doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Vrei Sa Fii Miliardar - Jocuri pentru copii

Vrei Sa Fii Miliardar Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Vrei Sa Fii Miliardar pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Vrei Sa Fii Miliardar este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Vrei Sa Fii Miliardar, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri vrei sa fii miliardar, Jocuri cu bani, Jocuri de logica, Jocuri de cultura generala, Quiz, Conquistador,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Vrei Sa Fii Miliardar pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games