Jocuri VW Beetle


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > VW Beetle

Descriere: Constituie micul automobil VW Beetle o slabiciune pentru tine? Acum ai sansa sa il incerci in noul super-joc "VW Beetle". Acesta este un joc scurt, incantator, cu o grafica detaliata, si plin de lucruri distractive. Scopul tau este de a conduce un vehicul mic, de culoare rosu luminos, marca VW Beetle peste un birou dezordonat si de a colecta toata hirtia fotografica HP nainte de expirarea timpului. Trebuie doar să conduci peste hartie pentru a le colecta, verifica rangul din partea de jos a ecranului. Odata ce ai colectat toata hirtia fotografica din aceste pozitii dificile, intoarce-te la zona de ncarcare pentru a caştiga. Condu cu grija atunci cand esti pe rampe, pentru ca este foarte usor sa pici . Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum VW Beetle doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

VW Beetle - Jocuri pentru copii

VW Beetle Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii VW Beetle pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. VW Beetle este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul VW Beetle, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri automobile, Jocuri cu automobile,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri VW Beetle pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games