Jocuri War Copter


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > War Copter

Descriere: Faci parte din trupele speciale si ai primit o noua misiune. Trebuie sa zbori cu elicopterul de-asupra orasului si sa ii elimini pe toti baietii rai care au impanzit orasul. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tasta "X"
Publicitate

Jucati acum War Copter doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

War Copter - Jocuri pentru copii

War Copter Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii War Copter pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. War Copter este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul War Copter, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri cu elicopter, Jocuri elicopter, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri War Copter pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games