Jocuri Warp Shot


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Warp Shot

Descriere: Iti plac jocuri futuristice? Este timpul pentru un joc foarte captivant care are la baza teleportarea unui obiect. Treceti mingea de foc prin intermediul portalurilor si parcurgeti nivele! Utilizati imprejurimile si gravitatea pentru a va deplasa prin portile de teleportare.Warp Shot este unul dintre cele mai complexe jocuri logice de pe Pezo.ro.
Control: Folositi mouse-ul pentru a prinde mingea de foc, apoi tineti apasat si tintiti in directia in care doriti sa merga minegea. Treceti mingea prin poarta finala (alba).
Publicitate

Jucati acum Warp Shot doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Warp Shot - Jocuri pentru copii

Warp Shot Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Warp Shot pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Warp Shot este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Warp Shot, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu teleportare, Jocuri din viitor, Jocuri futuristice, Jocuri cu mingea, Jocuri pentru copii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Warp Shot pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games