Jocuri We Happy Racing


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > We Happy Racing

Descriere: Esti pregatit sa devi cel mai bun sofer de masini clasice? Doar pe Pezo.ro poti incerca acest joc 3D frumos cu intreceri numit We Happy Racing. Câștigă primul loc pentru a aduna bani și a debloca mai multe mașini și nivele. Controlează autovehiculele cu tastele săgeți și accelerează viteza folosind nitro. Deblocheaza cele 5 masini de epoca tunate si modificate numite hotroads. Si alege cele mai frumoase tatuaje pentru masini ca sa fi cel mai smecher. Bucurați-vă de condusul prin 10 nivele provocatoare cu stunuri, salturi și bucle de 360 unde orice miscare gresita te poate costa viata. Imbunatateste abilitatile de a conduce online si bucurate de cele mai provocatoare curse. Mult noroc!
Control: Utilizați tastele săgeată pentru a conduce și a echilibra mașinile. Apăsați bara de spațiu pentru a utiliza nitro. Utilizați mouse-ul pentru a naviga jocul.
Publicitate

Jucati acum We Happy Racing doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

We Happy Racing - Jocuri pentru copii

We Happy Racing Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii We Happy Racing pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. We Happy Racing este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul We Happy Racing, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu masini, jocuri cu curse, jocuri cu masini clasice, jocuri 3D, nitro, viteza,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri We Happy Racing pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games