Jocuri Wingmen


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate
Descriere: Extraterestii tocmai au invadat Pamantul si tu, ca si comandant al aviatiei, trebuie sa iti asumi raspunderea pentru apararea Terrei. Trimite cate un nou grup de avioane de fiecare data cand vine un nou val de extraterestii. Demonstreaza ca nu degeaba esti comandantul aviatiei. Mult succes!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Wingmen doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Wingmen - Jocuri pentru copii

Wingmen Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Wingmen pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Wingmen este un joc din categoria Jocuri De Strategie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Wingmen, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu avioane, Jocuri avioane, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri impuscaturi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Wingmen pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games