Jocuri Zombie Burger


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Zombie Burger

Descriere: Daca te fascineaza tot ce este de zombie si de mancare atunci ai nimerit la fix! In acest joc tocmai ti-ai deschis un stand cu burgeri in orasul zombie. Cu toate ca este un oras infiorator, este foarte bun pentru mica ta afacere. Trebuie sa le pregatesti mancare buna, adica ai grija sa nu o arzi, si totodata cat mai repede, deoarece acestia se enerveaza rapid si nu au rabdare. Fa-ti clientii fericiti pentru ca altfel s-ar putea sa dispari din orasul lor. Multa distractie in orasul zombie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Zombie Burger doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Zombie Burger - Jocuri pentru copii

Zombie Burger Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Zombie Burger pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Zombie Burger este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Zombie Burger, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri cu zombie, Jocuri zombie, Jocuri cu mancare, Jocuri mancare, Jocuri cu burgeri, Jocuri burgeri, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Zombie Burger pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games