Jocuri Zombie Safari


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Zombie Safari

Descriere: Ai fost angajat ca si exterminator de zombie. Acum ca pamantul este invadat de aceste ciudate creaturi, ai foarte multa treaba. Pentru a-ti indeplini misiunea, ai primit cateva arme si o camioneta cu ajutorul careia sa poti sa pastrezi o distanta intre tine si zombie. Ai grija sa ii extermini pe toti. Multa bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, sagetile de la tastatura si tastele "Q" si "E"
Publicitate

Jucati acum Zombie Safari doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Zombie Safari - Jocuri pentru copii

Zombie Safari Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Zombie Safari pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Zombie Safari este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Zombie Safari, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu shooting, Jocuri shooting, Jocuri cu zombie, Jocuri zombie, Jocuri cu masini, Jocuri masini, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Zombie Safari pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games