Jocuri Zona Libera 5


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Zona Libera 5

Descriere: Tyler este un tip oarecare, iar rabdarea lui este impinsa la maxim de niste oameni rai. A inceput sa se antreneze pentru a deveni un asasin profesionist si isi i-a un job de acoperire intr-un supermarket. Cu acest lucru el isi incepe o viata dubla in care trebuie sa se ascunda de toti cei cunoscuti. Intra si tu in pielea lui Tyler si vezi daca este interesanta viata lui.
Control: Se foloseste mouse-ul pentru a tinti. Click stanga pentru a trage si R pentru a reincarca arma.
Publicitate

Jucati acum Zona Libera 5 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Zona Libera 5 - Jocuri pentru copii

Zona Libera 5 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Zona Libera 5 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Zona Libera 5 este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Zona Libera 5, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu asasini, Jocuri cu arme, Jocuri cu foc, Jocuri assasins, Jocuri cu mafia, Jocuri cu mafioti, Jocuri cu shiper, Jocuri cu arme cu luneta, Jocuri cu tinta, Jocuri de tintit, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri cu misiuni, Jocuri pentru copii, Jocuri gratis, Jocuri noi, Jocuri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Zona Libera 5 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games