Jocuri Zuma Gold


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Puzzle > Zuma Gold

Descriere: Zuma gold este un joc foarte asemanator cu jocul zuma deluxe. In jocul zuma gold va trebui sa spargi bilele, ca si in jocul zuma deluxe, si sa ai grija ca bilele sa nu intre in gaura. Trebuie sa grupezi bilele sa fie cate 3 minim , pentru a putea sparge acest rand, si astfel pentru a face randul mai mic.
Control: In acest joc, Zuma Gold, vom folosi mouse-ul pentru a trage in cuburile de aceeasi culoare. Cuburile gold valoreaza cel mai mult.
Publicitate

Jucati acum Zuma Gold doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Zuma Gold - Jocuri pentru copii

Zuma Gold Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Zuma Gold pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Zuma Gold este un joc din categoria Jocuri Puzzle unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Zuma Gold, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Zuma Gold, jocuri cu zuma gold, Jocuri zuma deluxe, Jocuri de indemanare, Jocuri cu bile, Jocuri zuma online, Zuma flash, Jocuri zuma, Zuma gold,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Zuma Gold pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games