Jocuri Zuma Online Gratis


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Puzzle > Zuma Online Gratis

Descriere: Incearca zuma online gratis pe jocuriplay.com , un joc foarte frumos, si foarte cunoscut la care presupunem ca stiti regulile . In aceste jocuri zuma va trebui sa elimini bilele astfel incat ele sa nu ajunga in gura broscutei . Nu te grabi, pentru ca graba strica treaba, concentreaza-te asupra jocului . Joaca zuma gratis direct din fata calculatorului gratis.
Control: Pentru a elimina bilele va trebui sa ai cel putin 3 bile de aceeasi culoare . Elimina bilele inainte ca acestea sa intre in gura broscutei si ca totul sa fie terminat pentru tine.Jocul se joaca cu ajutorul mouse-ului.
Publicitate

Jucati acum Zuma Online Gratis doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Zuma Online Gratis - Jocuri pentru copii

Zuma Online Gratis Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Zuma Online Gratis pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Zuma Online Gratis este un joc din categoria Jocuri Puzzle unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Zuma Online Gratis, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri zuma, Jocuri de zuma, Jocuri cu zuma, Jocuri zuma online, Jocuri cu bile, Jocuri de calculator, Jocuri ca zuma, zuma gold,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Zuma Online Gratis pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games